Нові умови надання субсидій відтепер діють для непрацездатних жителів Тернопільщини

Опубліковано:
6 Травня, 2017

З 1 травня 2017 року в Україні діє оновлена програма житлових субсидій, згідно зі змінами внесених Урядом 26 квітня 2017 року до Постанову № 848 «Про спрощення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних  послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива».

Оновлена програма житлових субсидій передбачає, що у травні фахівці управлінь соцзахисту населення перепризначать субсидії на наступний рік і розрахують їх розміри на літній період, а з жовтня уже на новий опалювальний сезон. Повторно оформлення субсидії потрібно особам, які  винаймають помешкання та у кого відбулися зміни у складі сім’ї. Для решти населення перерахунок відбудеться автоматично.

Читайте також

Ольга Шахін: «Сюрприз з касовими апаратами чекає на підприємців вже за кілька днів»

Крім того, згідно зі змінами у поставнові, відтепер збільшена соціальна норма, за якою надається житлова субсидія, для непрацездатних громадян: пенсіонерів, інвалідів та інших осіб, які не працюють з об’єктивних причин. А саме, якщо в помешканні проживає 1-2 непрацездатні особи, то соціальна норма, за якою їм нараховуватимуть розмір субсидії, збільшується з 49 кв. м.  до 75 кв. м. Про це повідомили в управлінні соціального захисту населення Тернопільської облдержадміністрації.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: