Цього року святкування Дня Львова припадає на 5-9 травня. Окрім вже звичних атракцій, до програми внесли декілька нових заходів. Про це повідомляє PRESS-ЦЕНТР із посиланням на прес-службу Львівської міськради.

Так, у п’ятницю, 5 травня, о 12.00 годині у великій сесійній залі (каб. 202), що на площі Ринок,1, проведуть урочисті збори з нагоди Дня міста, а також вручать почесні нагороди від імені львівської громади.

Крім того, у неділю, 7 травня, о 15.00 годині на проспекті Свободи (біля Божої Матері) відбудеться спільна екуменічна молитва представників духовенства різних релігійних конфесій за Львів та його мешканців.

Також завершуються роботи на площі Митній і вже у суботу, 6 травня, її обіцяють відкрити. На оновленій площі працюватиме фонтан. О 16.00 годині там виступатиме оркестр «Львів».

Ознайомитися з повною програмою заходів можна тут.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: