Фестиваль гумору та сатири «Грицева шкільна наука» відбувся в Копичинцях (Фото)

Опубліковано:
3 Травня, 2017

За сприянням управління культури облдержадміністрації, Гусятинської районної державної адміністрації, відділу культури райдержадміністрації, обласного методичного центру народної творчості, Гусятинського районного будинку культури 30 квітня 2017 року в приміщенні Копичинського центру культури та дозвілля відбувся VI Міжрегіональний конкурс – фестиваль гумору та сатири «Грицева шкільна наука». Про це повідомляють на сторінці Гусятинської РДА. Там і можна переглянути фото.

У конкурсі приймали участь гумористи різних вікових категорій з різних куточків України та учасники з Гусятинського району.
Оцінювали талановитих конкурсантів авторитетне журі на чолі із головою журі, народним артистом України – Грицем Драпаком, заслуженим діячем естрадного мистецтва України.

Голова райдержадміністрації Віталій Батіг вітав учасників фестивалю та бажав творчого натхнення і перемог.

Проведення таких заходів спрямовано на популяризацію духовних традицій України та виявлення кращих зразків сучасних сатиричних творів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: