Дітей із Тернопільщини запрошують до участі у Всеукраїнському конкурсі «Намалюй мрію»

03.05.2017 19:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

Дітей із Тернопільщини запрошують взяти участь у Всеукраїнському конкурсі «Намалюй мрію». Для участі  потрібно безкоштовно замовити альбоми-розфарбовування для дітей та розфарбувати готові роботи, потім учасники мають створити самостійно нові унікальні роботи на готовому шаблоні, який надсилають разом з розфарбовуваннями.

Роботи мають бути на теми: праця в полі, господарство, догляд за тваринами, рослинами. До участь запрошуються дітей молодшого шкільного віку, які малюють самі або з допомогою батьків чи педагогів.  

Готові роботи потрібно подавати з вказаними прізвищем, ім’ям та по-батькові автора, його віку, адреси для листування, номером контактного телефону, e-mail). Усе це потрібно відправити за адресою: ТОВ "Техніка і технології", вул. Соборна 22, оф. 103, м. Кропивницький, 25009, Україна  або відсканованими на електронну пошту: konkurs@t-i-t.com.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі