Тернопільські гурти будуть боротись за можливість виступити на Мистецькому фестивалі «Ї»

Опубліковано:
2 Травня, 2017

6 травня о 20:00 у Тернопільській кнайпі 1540 відбудеться абсолютно новий захід від ГО “Молодіжне об’єднання “Файне місто” під назвою “New Music Space”. На ньому Ви зможете познайомитись із молодими, але безперечно дуже талановитими гуртами Тернополя, а вони в свою чергу будуть боротись за можливість виступити на музичній сцені Мистецького фестивалю “Ї”.

“New Music Space” – платформа для самовираження і реалізації власної творчості, тому в першому заході візьмуть участь три авторських гурти Тернополя: Hero is coming, Essensce radience, The DopeWaves, а суддівська колегія у складі організаторів “New Music Space” та Мистецького фестивалю “Ї” обере переможця, який зможе гідно виступити на музичній сцені найбільшої культурної події Тернополя.

За детальною інформацією звертайтеся до організаторів:

Максим Макар – 067 675 24 95, maxumko9797@gmail.com

Діана Бих – 067 812 4485, bykh.diana@gmail.com

Довідка: Мистецький фестиваль “Ї” – це захід, який згуртує навколо себе найвідоміших представників сучасного літературного процесу, музикантів, художників, режисерів та лекторів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: