Листівки є, а заводу немає, або хто завалює Бережанщину сміттям?

Опубліковано:
2 Травня, 2017

Останніми днями в Бережанах та селах Бережанського району розповсюджують листівки з інформацією про, нібито, плани будівництва на території Нараївської сільської ради сміттєпереробного заводу.

Керівництво Бережанського району офіційно заявило, що подібних планів немає.

– Подібна інформація є вигаданою. Більше того, ніхто зі схожими пропозиціями до Бережанської районної державної адміністрації ніколи не звертався, – заявив голова Бережанської РДА Володимир Петровський. – Щодо “громадських активістів”, які сіяли листівками брехню, то, вважаю, що це є їхньою неадекватною реакцією на принципову позицію РДА щодо боротьби із тими, хто дерибанив землю, надра, ліси та бюджетні кошти раніше. От ще би дієва допомога правоохоронних органів знадобилася.

Зауважимо, що в Нараєві затримали двох розповсюджувачів неправдивих агіток, але це, очевидно, прості люди, які не є замовниками розклеювання листівок, а прості виконавці, яким заплатили по кілька десятків гривень за роботу.

До речі, очільник Бережанщини звернувся до жителів та влади міста Бережани, яким радив серйозно задуматися над вирішенням проблеми утилізації твердих побутових відходів з міста, адже невідомо скільки ще громада сіл Куряни та Павлів буде терпіти несанкціонований вивіз бережанського сміття в їхнє село. Але це проблема міської влади, додав Володимир Петровський.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: