Відомий шоумен з Тернопільщини показав вражаючі фото з передової

Опубліковано:
1 Травня, 2017

Бійців одного з підрозділу Сил спецоперацій відвідав на Донбасі ведучий Сергій Притула. Шоумен показав, у що терористи перетворили транспорт військових, – пише Доба.

Волонтер також нагадав реквізити за якими можна перерахувати грошову допомогу бійцям.

— Так от виглядає на фото білий бус наших спеціалістів після роботи сєпарської артилерії 152мм. Особливо справляє враження фото з середини авто. На щастя, всі живі й здорові. А другий джип на фото, що згорів недавно під Донецьком, звався «Патрік». Ганяв цей праворульний з 14-го року. Якось привіз я командиру однієї дуже окремої і ще більше снайперської роти приціл хороший (є на фото). Хлопці зустріли за 3 кілометра від «нулика», пересадили нас з напарником у «Патрік» і привезли туди, де захищають нас від тих фашистів, які кричать, що ми фашисти. Походили по окопах, поздоровались з бійцями, передали привіт від всіх людей, що небайдужі і за армійців Бозю молять, водички сьорбнули, віддали той приціл і далі знов, петляючи немов зайці, побігли ми до «Патріка», бо там безпечно. На радощах від подарунку, наш снайпер зразу взявся «юзати девайс». І так розворушив те кодло за два дні, що сєпари валили всім чим можуть наклавши зверху купу і на Мінськ, і на ООН з ОБСЄ на пару взятих. І прилетіло «Патріку» в двигун. І ще кудись. Поліг залізний кінь. А хлопці, слава Богу, всі живі. Я маю на увазі хлопців, що стоять за Україну, — написав Притула.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: