Браконьєри із Пронятина виловлювали рибу на тернопільському ставі (Відео)

Опубліковано:
1 Травня, 2017

Громадські активісти ГО “Протидія корупції та моніторинг екології “Скеля” активно борються з браконьєрами, які під час нересту масово виловлюють рибу на водоймах Тернопільщини. Нещодавно активісти  викрили зловмисників, які під час заборони рибалили на івачівському ставі, а днями знову впіймали «на гарячому» браконьєрів із Пронятина уже на тернопільському ставі. 

«Пронятинських браконьєрів викрили ГО “Протидія корупції та моніторинг екології “Скеля” в кінці квітня 2017 на Тернопільському ставі в період нересту. Двоє чоловіків попалися на гарячому під час виставлення браконьєрських знарядь», – пише на своїй сторінці у Facebook голова ГО “Протидія корупції та моніторинг екології “Скеля” Андрій Об’єщик:

Громадські активісти наголошують, що пильно контролюють водойми області, тому тим, хто порушує закон і займається браконьєрством нагадують, що їх чекає відповідальність.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: