Тарас Демкура продовжує розвивати співпрацю з Аргентиною

Опубліковано:
1 Травня, 2017

Нещодавно у Посольстві Аргентини в Україні віце-президент регіонального розвитку Міжнародної торгової палати ICC Ukraine Тарас Демкура спілкувався з Надзвичайним та Повноважним Послом Республіки Аргентина в Україні Альберто Хосе Алонсо (Alberto José Alonso) щодо майбутнього його візиту до цієї країни з нагоди святкування 120-річчя еміграції українців в Аргентину. Мова також йшла про співпрацю в культурній і економічній галузях між двома країнами. Нагадаємо, що минулого року Тарас Володимирович перебував у цій країні з робочим візитом Йому вдалося не тільки налагодити контакти з представниками  української діаспори, а й презентувати нашу культуру.

Тарас Демкура з Послом Республіки Аргентина в Україні Альберто Хосе Алонсо. Фото з мережі Інтернет

«Завдяки рекомендаціям Альберто Хосе Алонсо вже маю назначені зустрічі в Буенос-Айрес з представниками бізнесових кіл та торгової палати. Домовилися також, що після мого повернення з Аргентини, обов’язково зустрінемося та підведемо підсумки поїздки, щоб уточнити напрямки співпраці. Восени цього року до Аргентини також очікують візит Президента України Петра Порошенка та представників міністерств та ділових кіл. Зазначу, що у нас є чимало точок дотику для співпраці, а особливо важливо підтримати тісний контакт з представниками української діаспори», – зазначив Тарас Демкура.

З пропозиціями щодо співпраці з Аргентиною можна звертатися за електронною поштою: tdemkura@gmail.com

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: