Тернопільський центр зайнятості співпрацює з територіальною громадою

Опубліковано:
30 Квітня, 2017

В рамках співпраці з Байковецькою територіальною громадою відбулася виїзна акція Тернопільського міськрайонного центру зайнятості на території с.Шляхтинці та с.Лозова з метою інформування про послуги Служби зайнятості.

Представники служби зайнятості розповіли про проведення роботи в напрямку детінізації трудових відносин шляхом компенсації роботодавцям витрат в розмірі єдиного соціального внеску, залучення коштів місцевого бюджету для фінансування громадських робіт та інших робіт тимчасового характеру за участю безробітних громадян, послуг з організації професійного навчання, підготовки та перепідготовки кадрів на замовлення роботодавців.

Ольга Тихович – фахівець Тернопільського міськрайонного центру зайнятості поінформувала присутніх про наявність вакансій економістів, продавців-консультантів, адміністраторів, юристів, водіїв, столярів, охоронників та інші.

Фахівці Тернопільського міськрайонного центру зайнятості Галина Приступа та Оксана Гороховська провели профорієнтаційний захід з учнівською молоддю ЗОШ I-IIІ ступенів с. Лозова Тернопільського району. За допомогою тестових методик старшокласники визначали тип професійної діяльності, який їм найбільше підходить. Учні охоче виконували профорієнтаційні вправи та визначали важливі професії для села та міста; дискутували з питань становлення молодої людини на ринку праці, її кар’єрного росту. Також ознайомили дітей з топ-10 найпопулярніших професій України та світу, а також із професіми майбутнього. Цікавинкою для дітей став перегляд анімаційних профорієнтаційних роликів Державної служби зайнятості (Центрального апарату) з описом професій сьогодення. Учні жваво обговорювали особливості професійної діяльності ресторатора, фермера, інженера, біотехнолога.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: