З тріумфом пройшла в Перемозі вистава «Тріумфу» (Фото)

Опубліковано:
30 Квітня, 2017

В Українському домі «Перемога» відбулась прем’єра соціальної вистави «Поки б’ється серце». Юні актори – вихованці дитячого аматорського театру – студії «Тріумф» ПК «Березіль» ім. Леся Курбаса (художній керівник – Ліана Онуфрійчук). Діти наважилися зі сцени розповісти про свої зовсім не дитячі проблеми. А їх сьогодні вистачає доволі.

Проблемі батьків і дітей навіть не тисячу років, і не дві. Одвічний біль, який непідвладний часові: а сьогодні це непорозуміння в сім’ї, конфлікти та сутички у школі, безпритульність, підліткова наркоманія… Це далеко не всі проблеми сучасних дітей та підлітків, які висвітлено у виставі. Вона, до речі, не має сюжетної лінії. І це добре. Радше за все нагадує мозаїку подій, вихоплених із життєвого потоку. Але кожна така мізансцена несе в собі концентрат емоцій, які нагадують кожному з нас про те, що в перше чергу треба реалізуватись на цій планеті не через матеріальний аспект, а Людиною з великої букви. Пробудити в собі всі найкращі людські якості, якими наділив нас Творець, жити згідно них – основне призначення на Землі. Незвично було чути заклик з дитячих вуст про те, що всіх треба любити, творити добро, допомагати одне одному. І поки в кожного з нас б’ється серце, доки житиме на Землі Любов. Над текстами працювали режисер Ліана Онуфрійчук та журналістка Жанна Попович.

До слова. 5 квітня в УД «Перемога» у виконанні колективу відбулася Хресна дорога ненародженої дитини «Безмовний крик». Юним акторам з «Тріумфу» є про що сказати довколишньому світові. Хочеш змінити світ, змінись спочатку сам. Головне їхнє мистецьке кредо.

 Фото: Валентина Семеняк

 

 Фото: Валентина Семеняк

 

 Фото: Валентина Семеняк

 

 Фото: Валентина Семеняк

 

 Фото: Валентина Семеняк

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”
17:05, 3 Травня, 2024

Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”

Блоги

ТОП новини тернопільщини: