Тернопільський підприємець представив напрямок культурної дипломатії у Києві

29.04.2017 16:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Яніна Чайківська

У Київському національному університеті культури і мистецтва (КНУКіМ) 27 квітня цього року відбулася науково-практична конференція «Гостинність, сервіс, туризм (досвід, проблеми, інновації)», в якій взяли участь Микола Томенко та провідні експерти туристичного ринку. Вони поділилися своїм досвідом та окреслили перспективні напрямки розвитку туристичної галузі в Україні.

 

null
 Фото з мережі Інтернет

 

null
 Фото з мережі Інтернет

 

null
 Фото з мережі Інтернет

Відкрив науковий форум віце-президент з регіонального розвитку Міжнародної торгової палати ICC Ukraine Тарас Демкура, виступивши з доповіддю «Досвід розвитку туристичної галузі на Тернопільщині». У своєму виступі він озвучив бачення культурної дипломатії, розповів про досвід відкриття та роботу музею ретро-автомобілів, етногалереї «Спадок», екосадиби «Горигляди», популяризації творчості Іоанна-Георга Пінзеля, організації фестивалів, Тернопільських днів моди. Тарас Демкура також проаналізував результати активної роботи Туристичної асоціації Тернопілля і її тісну співпрацю з управлінням туризму Тернопільської облдержадміністрації.

null
 Фото з мережі Інтернет

 

null
 Фото з мережі Інтернет

«Туристична галузь в Україні має великий потенціал. Зокрема це і нові робочі місця, і розвиток готельного та ресторанного бізнесу, еко-туризму. До речі, після форуму мав нагоду поспілкуватися та відповісти на питання викладачів і студентів КНУКіМ. Мова йшла про довіру, репутацію, професіоналізм, відданість справі, чесність, компетентність, соціальну відповідальність. Під час розмови з Михайлом Поплавським та ректором Київського університету культури Володимиром Пилипівим домовилися про тісну співпрацю в галузі розвитку туризму та промоції України», - зазначив Тарас Демкура.

null
 Фото з мережі Інтернет

 

null
 Фото з мережі Інтернет

Він також висловив подяку доценту кафедри, заступнику декана ФГРіТБ в КНУКіМ Христині Плецан та всій команді університету за велику роботу у підготовці та проведенні науково-практичної конференції.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі