В Тернополі працюватиме волонтер Корпусу Миру

28.04.2017 07:13   Джерело: Тернопільська міська рада
Опубліковано : Новини Тернопілля

Два наступні роки у Тернополі працюватиме волонтерка Корпусу Миру Мері Фасано. Під час першого візиту до Тернополя вона зустрілася з міським головою Сергієм Надалом та поспілкувалася про стратегічні напрямки розвитку міста.

Зазначимо, що Мері Фасано прилетіла зі США. Більше 25 років працювала в банківському секторі, тому має хороший досвід управління великим персоналом.

Також працювала в громадській організації національного рівня, де надавала гранти для організацій на проекти з розвитку громади.

- Сьогодні ми розпочали співпрацю з одним із волонтерів Корпусу Миру, які тісно працюють з місцевою громадою та мають досвід роботи у залученні інвестицій та фінансуванні, у розвитку громад, - розповідає міський голова Сергій Надал. – Під час зустрічі ми розповіли про місто, основне бачення його стратегічного розвитку. У свою чергу пані Мері Фасано пообіцяла проаналізувати отримані дані та через пару тижнів повернутися до Тернополя, щоб працювати далі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопільська міська рада  

Коментарі