Міський голова Сергій Надал взяв участь у мітингу-реквієм з нагоди 31 річниці Чорнобильської катастрофи (Фото)

Опубліковано:
27 Квітня, 2017

Мітинг-реквієм з нагоди 31-ої річниці Чорнобильської катастрофи відбувся біля меморіального комплексу «Жертвам Чорнобильської катастрофи та ядерних випробувань», що у парку Національного відродження.

Священнослужителі християнських церков відправили панахиду за загиблими ліквідаторами аварії на ЧАЕС,а представники влади та громадськості поклали квіти до пам’ятного знаку.

Участь у заході взяв міський голова Тернополя Сергій Надал. Згадуючи події, які призвели до катастрофи та байдужість радянської влади, очільник Тернополя висловив слова вдячності людям, які пройшли чорнобильське пекло 31 рік тому.

Читайте також

Випускник тернопільського вузу став заступником міністра

– Міська рада співпрацює з організацією чорнобильців, періодично зустрічаємося з представниками організації, обговорюємо їх проблеми та шляхи вирішення на місцевому рівні, – розповідає очільник Тернополя. – Цього року ми збільшуємо допомогу постраждалим від Чорнобильської аварії, плануємо їм виділити квартири, передбачаємо у міському бюджеті кошти на отримання безкоштовних ліків, а також досягнено домовленість з перевізниками, що вони перевозитимуть у громадському транспорті чорнобильців І-ІІ категорії на пільгових умовах.

 Фото: Тернопільська міська рада

 

 Фото: Тернопільська міська рада

 

 Фото: Тернопільська міська рада

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: