27 квітня – останній чвертьфінал музичного конкурсу «Koza Music Battle»

Опубліковано:
26 Квітня, 2017

Останній чвертьфінал музичного конкурсу «Koza Music Battle» відбудеться 27 квітня у арт-барі «Коза». На відвідувачів чекає суміш різних стилів музики у нестандартних проявах: кантрі з американою, альтернативний пост рок, нью-метал, а також hard vintage.

За останню путівку у півфінал «Koza Music Battle» у цей день боротимуться: київський Zwyntar, одеський Індюкерс, івано-франківський Karavaliza та тернопільські Hero is coming і Essence Radience.

Початок традиційно о 19.30 год., а вхід – безкоштовний.

Програма виступів:

  • Zwyntar, Київ(кантрі, американа)

 «Кожен наш виступ – це вестерн, у якому вірний кольт зраджує у останню хвилину, і не питайте чому все це відбувається у Карпатах! У нашій музиці ми використовуємо такі рідкісні для наших країв інструменти, як банджо, сігарбокс гітару і навіть пральну дошку :)», – розповідають музиканти.

Гурт працює над другим альбомом, який презентує наприкінці літа.

  • Hero is coming, Тернопіль (Alternative post rock)

«Музика – це те, що заставляє нас рухатися вперед, навіть коли нема куди рухатися, це те чим ми хочемо займатися все своє життя, в ній ми реалізовуємо себе, створюємо щось цікаве своїми руками. Тому ми і тут», – пишуть учасники гурту.

Вони переконують, що завжди круто знаходити себе в треках інших виконавців, а ще крутіше, коли хтось знаходить себе у твоїх піснях.

  • Essence Radience, Тернопіль(альтернативний рок, альтернативний метал, нью-метал)

Essence Radience – молодий тернопільський гурт, який до нестями закоханий в музику. Минулого року їм випала нагода виступити на КМБ.

«Ми сумлінно працювали над зауваженнями шановних суддів і змінились: нові пісні, новий стиль, новий склад, нова назва, – розповідають музиканти. – Нас об’єднує любов до музики. Те, що ми робимо, дає нам натхнення на кожен наступний день».

Скоро вийде їх новий сингл “Тисячі слів”.

“Ми не рок група, скоріш біг-бенд, який виконує трохи нестандартну музику … “, – каже колектив Karavaliza.

Інтируючий опис, чи не так?

  • Індюкерс, Одеса

Почали писати музику в середині червня 2016, а після двох років відпочинку, адже за зиму/весну 2013/14 рр. група випустила чотири успішних альбоми.

Гріхи переростають в треки, життя перетворюється в індюкерс. Індюкерс – це квінтесенція стьобу, але бог – це індюкерс. Це замкнене коло, чувак. Якщо ти викупаєш індюкерс, шляху назад немає, ти просвітлений,.. чи нє».

null

 Фото з мережі Інтернет

 

null

 Фото з мережі Інтернет

 

null

 Фото з мережі Інтернет

 

null

 Фото з мережі Інтернет

 

null

 Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: