Китайці хочуть харчуватися яловичиною із Тернопільщини (Фото)

Опубліковано:
26 Квітня, 2017

Представники Генеральної Адміністрації нагляду за якістю, інспекції та карантину Китайської Народної Республіки (AQSIQ) та секретар Канцелярії Радника з торгово-економічних питань при посольстві КНР в Україні, які з офіційним візитом завітали до України – побували і на Тернопільщині. Тут вони оцінили систему державного контролю продуктів харчування. Гості зацікавилися співпрацею із Тернопіллям, оскільки високо оцінили якість продукції, яку виготовляють в нашій області.  Про це на своїй сторінці у Facebook написав начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області Василь Хомінець:

Читайте також

Василь Хомінець не буде брати участь у виборах з провладним блоком?

«В рамках офіційного візиту до України, на Тернопільщині побували представники Генеральної Адміністрації нагляду за якістю, інспекції та карантину Китайської Народної Республіки (AQSIQ) та секретар Канцелярії Радника з торгово-економічних питань при посольстві КНР в Україні. 
Представники КНР приїхали на Тернопільщину щоб оцінити систему державного контролю подуктів харчування. Зокрема, вивчали функції Держпродспоживслужби в системі контролю за якістю та безпечністю харчових продуктів та захисту споживачів на місцевому рівні. Також, вони ознайомилися з законодавчою базою, яка регулює безпеку і якість харчових продуктів, зокрема, виробництво м`яса яловичини. Цікавили їх дослідження на виробництві, державні лабораторні дослідження та експертні висновки.
Разом з іноземною делегацією побували на одному з найбільших м`ясо-переробних підприємств області ЗАТ “Агропродукт”, яке дотримується не лише державних а й європейських стандартів безпеки, та побачили дотримання необхідних норм на практиці.
Представники делегації висловили зацікавленість у постачанні м’яса, зокрема, яловичини на великий китайський ринок з Тернопільщини», – зазначає Василь Хомінець.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: