Вчені: Безсмертя насправді існує

З позиції квантової механіки, фізики із США змогли пояснити безсмертя.

26.04.2017 03:34   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Така теорія була висунута американським професором Стюарт Хамерофф, передає Ukr.Media.

Люди, які пережили клінічну смерть, описували свій політ по тунелю до світла і розповідали про спілкування з душами інших померлих людей. Не вірять у потойбічний світ називають це галюцинаціями.

По запропонованій версії Стюарта Хамерофф розум померлого нікуди не зникає, а потрапляє в матерію Всесвіту. Він вважає, що мозок як квантовий комп'ютер, а душа інформація зберігається на квантовому рівні. Мозок виконує функції процесора, а тіло - це оболонка або біологічна машина. На його думку, тіло вмирає, а душа у вигляді квантової інформації не може пропасти без сліду і вливається у Всесвіт і вже знаходячись там може продовжувати існувати нескінченно.

Пережив клінічну смерть розповідає спогади духа, який повертається до нього з космосу. Ця версія близько переплітається з буддизмом та іудаїзмом, які вірять, що свідомість-це невід'ємна частина світобудови.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі