У конференц-залі ТВЦ «Атріум» 2 травня 2017 року о 15.00 відбудеться зустріч з непересічним молодим чоловіком Леонідом Мартинчиком, який уже встиг підкорити серця багатьох своєю поезією та поглядами на світ.

Леонід Мартинчик – творець, поет, блогер, декоратор. Веде свій блог в Інстаграм. Дуже творчий, талановитий та цікавий. Виступає з лекціями, презентаціями проводить зустрічі, зокрема у таких містах як Одеса, Дніпропетровськ, реалізовує соціальний проект «Ранкова кава». Захоплюється поезією, модою в усіх її проявах, цікавими людьми, живими концертами. Має татуювання трохи вище зап’ястя White heaven – це його псевдонім письменника і життєве кредо. Організовує , вечірки, тематичні вечори. Створює навколо себе красу. Вірить, що зустріне своє справжнє кохання.

Він зібрав у Інстаграмі 50 тисяч підписників, а минулого року читав свої проникні вірші у Тернополі під час презентації поетичного арт-видання.

Леонід Мартинчик. Фото з мережі Інтернет

Як говорить сам блогер: «… для мене блог не просто робота, чи історії життєвого досвіду, інстаграм консультації чи чіткі рекомендації – це процес очищення та мого внутрішнього мислення, мого розвитку та життєвої сили. Інстаграм – це лише інструмент який допомагає мені спілкуватись і бачитись з вами, ділитись відвертими і завжди просити вас бути собою, любити і відчувати емоції, мріяти і жити так як вам захочеться. Кожен набирає свої інструменти для того щоб робити наш світ кращим. І кожен повинен їх шукати, аби робити щось корисне, інакше, для чого тобі життя. моїм інструментом являється цей пост чи якийсь інший, фото і слово в цій соціальній мережі. Ви ніколи не були і не будете для мене просто цифрою чи кількістю лайків, просто статистикою чи грошима. ви – люди, котрі йдуть пліч-о-пліч зі мною вже кілька років. я ділю своє і ви віддаєте своє в коментарях, діректі і живому спілкуванні при будь яких зустрічах. це моє життя, моя любов, моя сила і іноді навіть біль. коли вас так багато на подібних заходах, коли я читаю ваші відгуки і листи – я розумію, що недаремно живу.

Цього року він знову відвідає наше місто, тож чекаємо вас 2 травня о 15.00 в ТВЦ «Атріум». Організатор заходу – «Територія Особистого розвитку».

Під час зустрічі організатори проводять АКЦІЮ – РІЗІГРАШ двох безкоштовних квитків на концерт гурту «Океан Ельзи» у місті Тернопіль 24 травня (перша фан зона).

Білети у продажі ТВЦ «АТРІУМ» (офіс центру мережевих технологій, -1-й поверх) та за телефоном – (097) 7139204, (097) 2095 974.

null

 Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: