Громадські активісти пропонують створити відкриту електронну чергу для вчителів, які шукають роботу у школах Тернополя

Опубліковано:
25 Квітня, 2017

У Тернопільському прес-клубі під час круглого столу на тему «Проблеми освіти Тернополя: питання-відповіді», громадські активісти запропонували представникам yпpaвлiння ocвiти міської ради cтвopити відкриту eлeктpoннy чepгy для педагогів, які хочуть працювати у школах Тернополя, щоб вони могли oзнaйoмитиcя iз вaкaнciями та запропонувати свою кандидатуру. Таку ідею озвучив координатор ГО «Центр громадського контролю «Дій!» у Тернополі Василь Томчишин.

«На сьогодні є чимало людей, які мають педагогічну освіту і хочуть працювати у школах нашого міста, проте, не обізнані у тому, чи є вакансії та чи потребують сьогодні більше учителів у навчальних закладах міста. Тому, було б добре, якби створили таку відкриту електронну версію, щоб кожен бачив варіанти – де можна працевлаштуватися і зміг заявити про себе», – каже Василь Томчишин.

Представники управління освіти Тернопільської міської ради зауважили, що часто, коли у школах міста з’являється вакансія на робоче місце учителя – то зазвичай ці години викладання, які передбачені для даної посади – роздають іншим педагогам тієї ж школи, які працюють не на повну ставку. Проте, керівники освітньої сфери Тернополя зауважили, що візьмуть цю пропозицію громадських активістів до уваги.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: