Рана від яйця, яке поцілили в депутата міськради Володимира Міська, виявилась «несмертельною»

24.04.2017 15:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Антон Веселий

Депутат від «Блоку Петра Порошенка» Володимир Місько, в якого сьогодні зранку влучили яйцем під час сутичок біля міської ради Тернополя, пройшов огляд у кареті швидкої допомоги. Лікарі констатували, що рана від яйця не завдала здоров’ю потерпілого значної шкоди. Володимир Місько може сміливо повернутися до виконання своїх депутатських обов’язків.

Читайте також

В Тернополі під міськрадою бійки: протистояли свободівці та їх вигнанці, а постраждали порошенківці (Фоторепортаж)
«Свободівці» закликають здати мандати зрадникам Сороколіту, Турському та Навроцькому (Відео)

При цьому лікар, який оглядав пацієнта, занотував, що від удару яйцем потерпілому депутату стало на деякий час стало погано. Висновки лікаря малиб бути долучені до справи, яку змушена завести поліція Тернополя за заявою Володимир Міська. 

Мабуть зараз поліція визначається чи розслідувати справу за фактом посягання на здоров’я депутата міської ради чи відразу закрити справу за фактом відсутності злочину.

Нагадаємо, яйце влучило у «порошенківця», коли він намагався провести у міську раду трьох депутатів-зрадників з ВО «Свобода»: Івана Сороколіта, Ігоря Турського та Романа Навроцького. Очевидно, Володимир Місько, потрапив під «постріл» активістів «Свободи», коли намагався силою протягнути у міську раду трьох свободівських зрадників.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі