Злодій пробрався на дах багатоповерхівки

24.04.2017 13:32   Джерело: Тернопіль Наживо
Опубліковано : Новини Тернопілля

Силовий мідний кабель, поцупив крадій в одному із будинків обласного центру. Тепер любителю чужого майна загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років, - пише Тернопіль Наживо.

З заявою про крадіжку до місцевих правоохоронців звернулась 42-річна жителька Тернополя. Жінка повідомила, що з багатоповерхівки в якій проживає, викрали понад тридцять метрів кабелю.

У ході оперативно-розшукових заходів працівники Тернопільського відділу поліції встановили особу причетну до злочину. Ним виявився чоловік 1977 року народження. Зловмисник неодноразово потрапляв в поле зору правоохоронців за скоєння майнових злочинів.

Викрадене злодій встиг продати, а виручені кошти потрапив на власні потреби.

Підозрюваного затримано в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження відповідно до частини 3 статті 185 ККУ. Триває слідство.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопіль Наживо  

Коментарі