За 10 кілометрів від Заліщиків забуяла барвами Долина тюльпанів

Опубліковано:
24 Квітня, 2017

Долина тюльпанів квітне за графіком – від посадки цибулин у землю до перших квітів – усе під контролем. Тому власники тюльпанового моря сміливо повідомили – з 17 квітня “Долина тюльпанів Буковина” забуяє яскравими барвами. Хоча площа тюльпанового моря невеличка, але тут росте близько 40 видів цих тендітних квітів. Море мандрує – тюльпани вибагливі та, за словами господарів, хочуть нової землі. Починали мандри з села Мамаївці. Цього року квітнуть у селі Лужани.

Читайте також

Згоріла Долина нарцисів на Закарпатті (Фото)

Примхливі квіти треба знати, як правільно зрізати – обов’язково залишають два листочка, інакше цінна цибулинка загине. Ще під час цвітіння настає момент, коли квіти зрізають та залишають дозрівати цибулинки у землі. Сорти, які сподобались можуть квітнути наступного року у кожного – продаж цибулин основна мета підприємців. Щороку вони залучають до співпраці нових партнерів, щоб перебування та фотосесія у морі тюльпанів була комфортною. Квіти, колись привезені з Нідерландів сьогодні займають гектар поля. Шкода, що ніяка світлина не передасть вишуканого аромату, який лине над полем! Ро­же­віі, жовті, білі, червоні, бордові, фіолетові, високі та зовсім маленькі, мають пухнасті пелюсточки та класичні прямі. 

 Фото з мережі Інтернет

Вхід на поле з тюльпанами коштує 30 грн. Діти до 6 років безкоштовно.  Якщо заплануєте поїздку, перетелефонуйте власнику поля Олександру Стратійчуку, контактний номер 0502645198. Якщо тюльпани навіть вже будуть зрізані за тюльпановим полем проглядаються крила літаків, тому в Лужани можна приїзджати і на феєричні аерошоу, Кажуть, що усі охочі можуть політати на аероплані! 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: