Віртуальну подорож до книжкового раю разом з Янголом та загубленою усмішкою здійснили в «Етно-центрі»

23.04.2017 13:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Валентина Семеняк

З нагоди Всесвітнього дня книги та авторського права у приміщенні тернопільської бібліотеки №4 для дорослих («Етно-центр») відбулись цікаві зустрічі. Бібліотекарі показали читачам відео-фільм про те, як народжується книжка, скільки долучається людей до цього майже таємничого процесу.

Читайте також

«Етно-центр» в очікуванні міжнародних гостей

Читачі зустрілися із представниками відомого в Україні видавництва «Навчальна книга - Богдан». Їхні маркетологи здійснили віртуальну подорож у «книжковий рай». Познайомили із друкованими новинками видавництва, коротко проінформували про історії з головними героями окремих книг. Секретами своєї творчості поділилась письменниця Валентина Семеняк. Вона розповіла цікаві історії про кожну окрему книгу з одинадцяти написаних. Найбільше присутнім припали до душі історії  про книги  -  «Спитай у свого Янгола», «Срібна пектораль», «Хто загубив усмішку?» та «Булочка для Бога». Останню в бібліотеці читачі запитують найчастіше. А дехто з них бере читати вже вдруге.

null
 Фото: Дарина Колосок

 

 Фото: Дарина Колосок

Дарина Колосок


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі