Проти винуватця у вбивстві 21-річного жителя Білої відкрито друге кримінальне провадження

Опубліковано:
21 Квітня, 2017

Вперше у поле зору поліції парубок потрапив у травні минулого року. Інцидент за його участю мав драматичні наслідки. У магазині на залізничному вокзалі двоє молодиків посварились через чергу. 21-річний вдарив іншого в обличчя, той впав і вдарився гловою об бордюр. Травма спричинила смерть.

За фактом вбивства з необережності було розпочато кримінальне провадження. Винуватець перебував під домашнім арештом, проте у вечірній час, бо ж хлопець – стедент стаціонару. Досудове розслідування, яке тривало місяць, скерували до суду. 

Читайте також

На Об’їзній трапилося ДТП з 3 потерпілими (Фото)

У лютому цього року підозрюваний став винуватцем ще й дорожньо-транспортної пригоди. На вулиці 15 квітня у Тернополі він зіткнувся з автомобілем марки «Шкода». Постраждали водій та його дружина, яка перебувала в салоні.  На час розслідування йому було визначено міру запобіжного заходу у вигляді особистого зобов’язання та позбавив водійських прав.  Подальшу долю підозрюваного визначить суд.

За матеріалами відділу комунікації Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: