На Теребовлянщині уже вивозять сміття, що майже рік гнило посеред дороги (Фото)

Опубліковано:
21 Квітня, 2017

Неподалік села Воля Теребовлянського району активісти разом із працівниками Служби автомобільних доріг вивозять тернопільсько-львівське сміття, яке рік гнило посеред дороги. Люди закликають обласну та місцеву владу не закривати очі на безлад, прибирати території та не допускати, щоб отак посеред доріг хтось просто викидав величезну купу сміття. Про це на своїй сторінці у Facebook написав  Andrii Kir:

«Процес пішов, наразі вивезено 4 вантажівки львівсько-тернопільського сміття з дороги, поблизу с.Воля Теребовлянського р-ну. Ще треба мінімум 4 (!) ходки зробити. Техніку сьогодні підігнала Служба автомобільних доріг, сподіваємося, що вони таки дороблять справу. Крім того організували 13 чоловік та силами ГО Стрітер Тернопіль, ВГО Сокіл, ГО Сіті Проджект прибираємо узбіччя. Роботи купа і за сьогодні все не встигнемо ніяк!

Читайте також

У селі Воля на Теребовлянщині вже рік тернопільсько-львівське сміття гниє просто посеред дороги (Фото)

Тішить, що як показує практика – завдяки громадській ініціативі та самоорганізації можна розрулювати будь-які ситуації і прибрати той срач, що вже півроку там гниє, бо одна наволоч з сусідньої області його тут скинула, а місцевим керівникам щось “заважає” розібратися з цим!

Керівники області, Степан Барна, керівники району та прилеглих сіл і містечок, ПРОКИНЬТЕСЬ! Тут люди з Тернополя організували прибирання, хоча їм в принципі ті купи зовсім не мозолили і дач поблизу ні в кого немає! Не маєте грошей, техніки, чи зірки вам не так стали – ОРГАНІЗУЙТЕ ХОЧ ЛЮДЕЙ! 

Будете морозитись – замість полігону сміття приїде вам на подвір’я! Повірте, вистачить всім і пофігу, що воно львівське!!»

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: