Наливайченко: Наша дія тут і зараз – об’єднатися і спільно рухатися вперед!

Опубліковано:
21 Квітня, 2017

10 000 громадських активістів Руху “Справедливість” та 807 громадських організацій у складі партії “Патріот” підписали сьогодні Меморандум про співпрацю та збереження української державності.

“Наша політична пропозиція – об’єднатися та спільно рухатися вперед. Ми знаємо, як діяти чесно і патріотично. Ставати разом – означає ставати сильнішими. Розпорошеність – це не про нас”, – зауважив лідер Руху “Справедливість” Валентин Наливайченко.

На його переконання, організація з такою назвою як “Патріот” продовжує традиції українського визвольного руху, а її очільник – Микола Голомша “мій добрий побратим вже багато років”, підкреслив В. Наливайченко.

Читайте також

Тернопільські активісти «Справедливості» – в сотні Наливайченка (Фото, відео)

Микола Голомша підкреслив, що патріоти визначилися із лідером. “Рух об’єднання патріотичних сил розпочався 9 березня, у День народження Тараса Шевченка”, – нагадав він усім присутнім.

В. Наливайченко та М. Голомша підтвердили спільне прагнення очистити Україну від корупції, жити за Конституцією та готовність до об’єднання з громадськими патріотичними організаціями.

Лідер Руху “Справедливість” Валентин Наливайченко також поспілкувався з простими людьми, які прийшли висловити свою підтримку патріотичним організаціям.

null

 Фото з мережі Інтернет

 

null

 Фото з мережі Інтернет

 

null

 Фото з мережі Інтернет

 

null

 Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: