У Тернополі затримали співучасницю шахрая, що видавав себе за поліцейського (Відео)

Опубліковано:
20 Квітня, 2017

Справжню злочинну схему закрутили аферисти у Тернополі. Протягом лютого-березня вони дурили тернополян, переважно старшого віку, повідомляючи, що їхні родичі у поліції. За їх «порятунок» брали гроші. Суми були різними – від 3 тисяч гривень. Пенсіонер Владислав Клименко віддав шахраям усі заощадження – 30 тисяч гривень.

У Тернополі жінка винаймала житло під вигаданим прізвищем. Напарник сам обирав жертв. Випадково набирав номери стаціонарних телефонів, розповідав їм про те, що син чи внук у поліції, а за порятунок просив гроші. Завданням жінки було забирати гроші. «Зароблене» вона переказувала на картку спільника або поповнювала його мобільний. Сама ж отримувала 200 гривень за кожне шахрайство.  

Читайте також

Неправильно заповнена декларація обернулась кримінальним провадженням

Організатор вже три роки перебуває в Київському СІЗО за шахрайства. Звідти й керував напарницею – обирав регіон та скеровував її. Від рук цих аферистів уже потерпіли жителі Житомирської, Рівненської та Київської областей.

Співучасниця – жителька Житомирської області 1976 року народження. Жінка сама виховує двох синів, раніше судимою не була. А зі спільником познайомилася ще до того, як він потрапив до в’язниці. Зізналася у десяти фактах шахрайств на території області. Зараз жінка перебуває в ізоляторі.   

 

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: