У Кременці вартість проїзду в міському транспорті підвищили до 4 гривень

Опубліковано:
20 Квітня, 2017

Сьогодні, 20 квітня, Кременецька міська рада повідомила городян, що, відповідно до рішення виконавчого комітету за №530 від 4 квітня 2017 року «Про встановлення економічно-обгрунтованих тарифів із перевезення громадян у міському пасажирському транспорті загального користування в м. Кременець Тернопільської області», із 24 квітня 2017 року встановлено економічно-обгрунтовані тарифи із перевезень громадян у міському пасажирському транспорті загального користування в м. Кременець Тернопільської області в розмірах:

– 2 грн. – для дітей шкільного віку (до 17 років) у період навчального року;

Читайте також

На Тернопіллі зросла вартість послуг медицини, зв’язку, транспортних перевезень, обслуговування у ресторанах та готелях

– 4 грн. – для решти пасажирів та провезення багажу.

Одночасно мерія поінформувала, що мешканці міста Кременця можуть отримати грошову компенсацію за проїзд у міському транспорті в розмірі 400 гривень, звернувшись до управління соціального захисту Кременецької міської ради. Для тих жителів, які вже отримали згадану компенсацію, буде проведено перерахунок та дораховано додатково 100 гривень.

Дітям шкільного віку з багатодітних сімей надають посвідчення для безкоштовного проїзду міським автотранспортом. Для отримання згаданого восвідчення необхідно звернутись у відділ у справах сімї, молоді й спорту Кременецької міської ради.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: