Чи задоволені тернополяни, що у місті відновили опалювальний сезон?

Опубліковано:
20 Квітня, 2017

На численні скарги тернополян на холод у помешканнях та в установах і організаціях, у місті відновили опалювальний сезон. Проте, не всі жителі обласного центру задоволенні цим розпорядженням, думки у людей неоднозначні: хтось радіє теплу, а хтось рахує наскільки дорого  воно обійдеться:

«Я задоволена, що опалювальний сезон у Тернополі відновили, бо у мене вдома централізоване опалення і було так холодно, що ми одягали найтепліший одяг, грілися теплими напоями, а бували дні, коли на вулиці було навіть тепліше, ніж у квартирі. Тепер, нарешті, батареї знову гріють і в нашій оселі температура повітря нормальна», – каже тернополянка Віра Гаврик.

«Я теж рада, що у моїй квартирі нарешті з’явилося тепло. В мене маленька дитина і холод в помешканні взагалі неприпустимий. Сподіваюся, що скоро і на вулиці потепліє», – ділиться тернополянка Вікторія Горецька.

Читайте також

У всіх будівлях та установах Тернополя запущено опалення

«Я не згідний з тим, що опалювальний сезон відновили, бо знаю, що цей додатковий тиждень обігрівання – влетить мені у копієчку. В мене й так великі борги за опалення, а тепер ще додадуться. Я не маю так багато коштів, щоб відразу усе оплатити, тепер мушу впродовж року частинами розраховуватися за теплопостачання. Краще б я тих кілька днів походив вдома у теплішому одязі, аніж мені знову прийде новий рахунок за тепло», – зауважує тернополянин Петро Гірка.

Нагадаємо, опалювальний сезон у Тернополі відновили приблизно на тиждень, доки температура повітря, за прогнозами синоптиків, повітря буде низькою.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: