Мужня тернополянка поїхала в зону АТО, щоб подивитись, де загинув її син (Відео)

Опубліковано:
18 Квітня, 2017

Пані Мирослава з Тернопільщини, матір загиблого бійця Андрі Питака, побувала в зоні АТО. Коли збиралась, їй принесли чимало продуктів, які би до бійців не доїхали. Відтак жінка знайшла волонтерську кухню і почала разом з іншими готувати домашні вареники для бійців, – пише Доба.

— Мій син загинув першого березня в районі Лисичанська, завжди мені хотілось поїхати в цей район. Коли я сказала своїм друзям, близьким та односельцям, вони стали питати, що би передати на фронт, бо люди хочуть допомагати. Коли я це бачу, то розумію, що перемога буде за нами, — говорить Мирослава Володимирівна в коментарі ІНТБ.

Люди, односельці, голова сільської ради принесли борошно, яйця, інші продукти. Жінка не знала, як має везти це все на фронт. Їй порадили звернутись у волонтерську кухню “Бункер С”. 

— Коли вони бачать ці вареники, то в них загоряються очі. Я вдячна цим жінкам і мужчинам, які замість того, щоб лежати на дивані у вільний час, вони приходять сюди, — додає пані Мирослава.

Щотижня з Тернополя понад десять тисяч вареників передають в зону АТО, щоб хлопці на передовій, так би мовити, відчули «смак дому». Долучатись до роботи та приносити продукти можна у «Бункер С», що на вулиці Старий Ринок, 1.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: