Під час свят активізовуються «домушники»

15.04.2017 14:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Квітковська

Найчастіше крадії проникають до чужих помешкань за відсутності господарів, – кажуть у поліції. Попереду – Великодні свята і травневі. Тож від’їжджаючи з дому, подбайте про безпеку житла.

Не варто афішувати про свій тривалий від’їзд у соцмережах. Покидаючи місто у свята на декілька днів, попросіть когось із рідних чи добрих знайомих наглянути за квартирою.

Двері необхідно обладнати надійними двома-трьома замками. Правоохоронці радть обирати сувальдні з покращеними захисними властивостями, у тому числі з багатоступеневим захистом. Як показує практика,  крадії навіть не беруться відкривати такі двері. Вікна та балконні двері бажано оснастити металевими решітками. Накращий захист – сгналізація.

Читайте також

Справжня «дружба»: вкрала в товариша 400 гривень

Якщо ви помітили сторонніх осіб, що без діла тиняються біля будинку чи квартири, повідомляйте  патрульних поліцейських або телефонуйте 102. Намагайтеся запам’ятати їх прикмети.

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі