В Українській Галицькій партії зміни: Тернопільську обласну організацію очолив Олег Вітвіцький

Опубліковано:
13 Квітня, 2017

В Українській Галицькій партії зміни. Тернопільську обласну організацію очолив Олег Вітвіцький, а Ігор Велиган, який займав цю посаду до того, став першим заступником голови політлади.

Олег Вітвіцький зазначає, що у суспільстві дуже високий рівень недовіри до політичних партій. Команда УГП прагне змінити таку ситуацію.

Читайте також

“Батько” Алярмика став партійним босом

— Ми не станемо нести відповідальність за інших, проте пропонуємо нові, зрозумілі й прозорі правила партійного будівництва. Ми творимо партію, де ніхто не може бути “вічним” керівником, де рішення приймаються у демократичний спосіб, де робота направлена на постійну співпрацю з мешканцями нашого краю. Наголошую, не лише у виборчий період, а саме тут і зараз ми готові до реалізації важливих для тернополян проектів. Це і захист Дністра від забудови ГЕС-ів, це і скасування абонплати за газ, це і сприяння у приватизації житла в гуртожитках. Не так давно хтось із політичних експертів назвав УГП партією, яка працює без вихідних. Так воно, насправді, і є. А з посиленням і розширенням нашої команди на Тернопільщині, сподіваюсь, ця робота стане вдвічі ефективнішою і результативнішою. Буду щиро радий, якщо до лав УГП і надалі зголошуватимуться ті, хто готовий розпочинати зміни у державі з власного будинку, вулиці, міста чи села, хто прагне взяти на себе відповідальність за стан справ у Галичині й усій соборній Україні, — заявляє Олег Вітвіцький.

Біографічна довідка:
Голова Тернопільської обласної організації УГП, кандидат історичних наук, лідер громадсько-політичного об’єднання «Українська справа», автор дитячих книг про історію УПА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: