Літописець Тернополя в графіці та акварелі приймав вітання на сцені обласної філармонії (Фото)

12.04.2017 08:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Валентина Семеняк

Вітати ювіляра, заслуженого художника України Євгена Удіна друзі та знайомі почали ще до початку урочистої імпрези у вітальні філармонії. Тут можна було зустріти мистецький бомонд зі всієї області: зокрема з Бережан та зі Зборова. Однак найбільше пощастило, мабуть, асам фотосправи - Василю Бурмі й Олегу Снітовському. Вони тільки встигали вчасно наводити об’єктиви і виставляти влучні ракурси. Ось відомий художник Богдан Ткачик,  а ось журналіст Михайло Маслій дістає з куферка досить об’ємне ошатне видання з розкішною палітуркою і простягає Удіну. Встигаю тільки прочитати «Віра і Дмитро Стецько». Неподалік історик Сергій Ткачов – історичний момент, «гаситься» конверт з нагоди  ювілейної дати. 

Читайте також

Для Євгена Удіна все почалось із казок про Чугайстра, які збирав батько Володі Івасюка (Фото)

На сцені пана Євгена вітали представники обласної та міської влади, наукового товариства ім. Т. Шевченка, спілки письменників, працівники  історико-краєзнавчого  музею «Зборівська битва», від обласної спілки художників, журналісти, педагоги та бібліотекарі  міста. Найтеплішим було вітання від мистецького гурту «Удін і К». Вони одночасно гуртом створили на сцені кольоровий портрет свого вчителя і наставника. У вітальному заході взяли участь танцювальні колективи та співаки (ПК «Березіль», обласна філармонія).

 Фото: Валентина Семеняк

 

 Фото: Валентина Семеняк

 

 Фото: Валентина Семеняк

 

 Фото: Валентина Семеняк

 

 Фото: Валентина Семеняк

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі