Тернопільські податківці служать Україні і отримують за це нагороди

Опубліковано:
10 Квітня, 2017

Як повідомили у Головному управлінні Державної фіскальної служби (ГУ ДФС) у Тернопільській області, урочиста зустріч і відзначення працівників податкової міліції Тернопільщини, які перебували у зоні проведення АТО, відбулася нещодавно.

Нагадаємо, протягом двох років у небезпечних для життя умовах виконували свої обов’язки у складі спецпідрозділу податкової міліції «Фантом» 27 працівників із нашого краю, – пише Терен.

Ми зібралися тут, щоб вкотре подякувати і нагородити наших працівників, які проходили службу на сході, – каже начальник Головного управління ДФС в області Ігор Комендат. – Ви впродовж цих років проявляли мужність і гідно представили нашу службу у зоні АТО.

Читайте також

Протидія корупції – одне із пріоритетних завдань ДФС Тернопільщини

Зокрема, місцеві податківці у складі мобільних груп здійснювали патрулювання на лінії розмежування, несли службу на контрольних пунктах в’їзду/виїзду, контролювали вантажошляхи, автомобільні і залізничні переїзди. У такий спосіб вони перешкоджали незаконному переміщенню через «умовний» кордон на сході країни товарів і грошей, які використовували для фінансування терористичної діяльності.

Одинадцять наших працівників заслужили медалі «За службу Україні» і подяки Тернопільської обласної державної адміністрації, – додає Ігор Комендат. – Вітаю із таким визнанням вашої праці.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: