Агрохолдинг «МРІЯ» почав сіяти цукровий буряк

Опубліковано:
9 Квітня, 2017

Агрохолдинг «МРІЯ» приступив до посіву цукрового буряку. Цією культурою «МРІЯ» засіє 3,5 тис. га в Тернопільському, Підволочиському та Гусятинському районах Тернопільської області.

«”МРІЯ” сіє цукровий буряк вперше з моменту переходу Компанії під управління кредиторів, – коментує операційний директор Компанії Андрій Григоров. – Повернутися до вирощування цієї культури нас спонукав значний попит на сировину для виробництва цукру в західних областях України. Зокрема, на цей рік ми вже уклали угоду з ТОВ “Радехівський цукор” на закупівлю нашого цукрового буряку. Нещодавня зміна власників цукрових заводів “Т-Цукор” зробила можливою співпрацю із сільгоспвиробниками сировини. Ми вітаємо і зацікавлені у відновленні роботи заводів у регіоні, які створюють нові робочі місця і платять податки до місцевих бюджетів. Тому ввели цукровий буряк у структуру своїх посівних площ на цей рік та плануємо залишити в подальшому. Чи будемо збільшувати планові площі, зможемо сказати восени, після результатів збору».

Читайте також

Агрохолдинг «Мрія» – лідер платників податків на Тернопільщині

«МРІЯ Агрохолдинг» повністю забезпечений технікою для вирощування та збирання цукрового буряку. Це сівалки точного висіву, навантажувачі та бурякозбиральні комбайни, які залишилися в технічному парку Компанії. Забирати врожай з полів будуть цукрові заводи власними вантажними машинами.

Нагадаємо, що після дефолту 2014 року компанія «Т-Цукор» – цукровий холдинг сім’ї Гут – не перейшла під контроль кредиторів «МРІЇ», оскільки юридично ця компанія ніколи не входила до складу Агрохолдингу. У 2017 році ТОВ «Радехівський цукор», що входить у Pfeifer&Langen (Німеччина), придбав чотири заводи, які були в складі «Т-Цукор».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Mriya Agro Holding, #Мрія Агрохолдинг, #новини Мрія Агрохолдинг, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: