Без дотриманння необхідних санітарно-гігієнічних умов і температурнго режиму продавала ліки провізор зі Збаразького району. Тримаючи медикаменти у багажнику своєї «Лади», вона возила їх по селах, збуваючи місцевим жителям. Покупцями були переважно пенсіонери.

Про торгілю ліками поліцейським повідомили жителі Лановецького району. Праовоохоронці виявили, що медикаментозними препаратами був заповнений увезь багажник ВАЗу – більше 1,5 тисячі найменувань на суму понад 200 тисяч гривень. Це таблетки, медикаменти у ампулах, сиропи.

Провізор розповіла, що за день об’їжджала 3-4 села, там, де були відсутні ФАПи й аптеки. Вона зізналася, що в такий спосіб вирішила поліпшити торгівлю в аптеці, а що це заборонено Законом – не знала.

Читайте також

У Тернополі рятували дитину, яка застрягла на даху

Та мало того, що підриємець торгувала незаконно. Згодом, перевіривши її товар, правоохоронці встановили, що у 10-ти відсотків ліків закінчився термін придатності, ще 20 – фальсифіковані. Медикаменти направлені на експертизу. Слідство триває.

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: