КіноХвилька запрошує на серфінг хвилею фільмів, мультфільмів та майстер-класів

Опубліковано:
8 Квітня, 2017

Перший Всеукраїнський фестиваль дитячого кіно, анімації і телебачення “КіноХвилька” це такий собі дарунок нашому місту від громадського об’єднання “КіноХвиля”. Просто прочийтайте програму та уявіть, скількі за три  дні діти, їх батькі, вчителі, керівникі гуртків отримають корисного, практичного та цікавого. 

Зазвичай фестивалі такого гатунку проводяться для вузького кола учасників, участь у більшості фестивалів на платній основі – фестиваль у Тернополі відкритий для всіх, завдякі тому, що має щирих спонсорів – серед них і «МРІЯ Агрохолдинг», яка практично привозить усіх гостей фестивалю та ще і частково оплачує їм проживання. Завдякі такий фінансовій підтримці до нас завітають справжні зірки та фахівці у такий області, як кіно і мультиплікація. І це просто чудово! Вхід вільний на усі події, а їх буде чимало. 

Перегляди мультфільмів та фільмів – у “Палаці Кіно” заплановані  такі  кіносеанси та майстер-класи:

7 квітня – 12.00  та 14.00  – мультяшки від «Укранімафільм» , 17.00 – кіноперегляд:

«Трубач»  (реж. Анатолій Матешко, дитячий комедійний мюзикл)

8 квітня –  12.00 – мультяшки від «Укранімафільм», 13.00 – презентація анімаційної студії «Новаторфільм», 14.00 – перегляд мультсеріалу «Моя країна – Україна», 17.20 – презентація мультфільму «Микита-Кожум`яка».

9 квітня – 15.30 – Хмара мультів від режисера-мультипликтора Людмили

Ткачикової (м. Київ),  16.30 – Майстер-клас на тему: «Як народжується мультфільм?» від  мультиплікатора Світлани Дахіної,  17.30 – Анімаційна майстерня для дітей від Романа Дзвонковського  (м. Івано-Франківськ).

Також під час фестивалю буде проведений майстер-клас з писанкарства від Ярослава Осадца (8 квітня 10.00 “Палац Кіно”), с творення найдовшої Великодньої листівки-вітання воїнам АТО (8 квітня Український народний дім “Перемога” 13.30), флеш-моб  – “Долоньки дружби та щирості” (8 квітня 14.30   Український народний дім  «Перемога»).

Керівникі телепрограм для дітей з різних міст України поділяться своїм досвідом та познайомляться з телепрограмами нашого міста: 8 квітня в  11.00 у “Палаці Кіно” презентація тернопільських дитячих телепередач:  «Телевітамінки» («ІНТБ»),  «Казка від Іриски та Барбариски»(«ТТБ»), «Чарівний ключик» ( «TV-4»).

Презентація телешкол, студій України у “Палаці Кіно”:

7 квітня, 16.00 – презентація  «Першої Дитячої Телешколи» (м. Запоріжжя), разом з Інною Пенчук – директором «Першої Дитячої Телешколи».Майстер-клас на тему «Що таке дитяче телебачення і як його творити?»

8 квітня, 15.30 – презентація дитячої студії «Веселка TV» – громадського дитячого

інтернет-телебачення і радіо (м. Київ) разом з г оловним редактором Дитячої студії Станіславом Гнутовим.  Майстер-клас на тему «Готуємось до зйомок у телевізійних програ-

мах». 

9 квітня, 16.30 – презентація Школи кіно та телебачення «Дитятко» (м. Харків).

Майстер-клас на тему: «Як народжується мультфільм?» від мультиплікатора Світлани Дахіної. 

Вибирайте свої події, читайте програму, приходьте з дітьми, Вас чекає захоплюючий світ кіно, телебачення та мультиплікації разом з “КіноХвилькою”!

null

 Фото з мережі Інтернет

 

null

 Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: