«Мешканці гуртожитків відтепер можуть приватизовувати свої кімнати», – Роман Заставний

Опубліковано:
6 Квітня, 2017

Згідно з ухваленим Верховною Радою законом №1076, жителям гуртожитків відтепер дозволено приватизувати свої кімнати. В основі цього закону – положення та напрацювання Тернопільської міської ради під головуванням колишнього міського голови, нині парламентаря Романа Заставного.

– Відрадно, що Верховна Рада взяла до уваги досвід та рекомендації Тернопільської міської ради і таки ухвалила потрібний багатьом закон, – зазначив Роман Заставний. –  Саме Тернопільська міська рада була першою, хто забезпечив право на приватизацію кімнат у гуртожитках. Ухвалений закон, нарешті, дозволить усім громадянам України, які тривалий час мешкають в гуртожитках, отримати це житло шляхом приватизації.

Щоб скористатися цим правом, мешканці гуртожитків повинні: бути вселені в гуртожиток на підставі ордера; проживати в ньому за договором найму; бути там зареєстрованими.

Громадяни зможуть приватизувати кімнати в гуртожитках після їх передачі у власність територіальної громади.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: