Плануємо вихідні з фестивалем «КіноХвилька» – 7 квітня, вхід вільний на усі події

Опубліковано:
3 Квітня, 2017

Перший Всеукраїнський фестиваль дитячого кіно, анімації і телебачення “КіноХвилька” гостинно відчиняє двері у п’ятницю 7 квітня. Хоча він ще зовсім новенький, але інтерес до нього, як до мистецької, освітницької події росте. 

У перший день фестивалю кінотеатр “Кіно Палац” ще перед відкриттям буде тішити дітей та дорослих мультяшками від “Укранімафільм”.

12.00 та 14.00 покази мультфільмів від  “Укранімафільм”. 

“Укранімафільм” – це повна колекція мультфільмів студії “Київнаучфільм” та “Укранімафільм” починая з 1961 року.

15.00 урочисте відкриття фестивалю, а також зустріч з чудовими дитячими колективами – театром пісні “Мікст” центру дитячої та юнацької творчості та танцювальним центром “Ларівель”, колективами Тернопільської обласної школи мистецтв, студієй дитячої анімації “Руда Миша”, світлини від обласного центру технічної творчості “Світ очима дітей”, книжкова виставка тернопільських бібліотек.

Продовженням свята кінематографії для дітей та підлітків зустріч з «Першою Дитячою Телешколою» (м. Запоріжжя) та 85 хвилин гарного настрою разом з фільмом “Трубач”.

17.00 початок сеансу: на екрані дитячий комедійний мюзикл «Трубач» від режисера Анатолія Матешко. Після фільму зустріч очі в очі  з актором, виконавцем головної ролі Леонідом Шевченком.

19.00 – Започаткування премії на кращий кіносценарій дитячого фільму.

Вхід вільний на усі події.

null

 Фото з мережі Інтернет

 

null

 Фото з мережі Інтернет

 

null

 Фото з мережі Інтернет

 

null

 Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: