Молоді архітектори показали, як можна реконструювати парк Національного відродження

Опубліковано:
1 Квітня, 2017

У Тернопільській міській раді молоді архітектори презентували напрацювання щодо реконструкції парку Національного відродження.

Зокрема, вони  пропонують оновити фонтани на центральній алеї, пішохідні доріжки та велодоріжки, облаштувати сезонне накриття Співочого поля, встановити дитячі майданчики та створити максимально комфортні місця для відпочинку населення різного віку.

Однією з пропозицій було облаштування на місці літака найвищої оглядової тераси в місті, а також розвиток парку у сторону проспекту Злуки.

Читайте також

Для тернополян знову проведуть екскурсію в підземеллях міста

Міський голова Сергій Надал каже, що усі пропозиції молодих архітекторів неодмінно врахують під час розробки проекту реконструкції парку Нацвідродження.

– Щороку у Тернополі з’являються нові громадські простори, де можуть відпочивати усі категорії тернополян від найменших до найстарших. Звичайно, ми хочемо, щоб у парку Національного відродження теж все відповідало цій меті, – каже очільник Тернополя. – Усі матеріали з презентації молодих архітекторів ми оприлюднимо, щоб почути думку тернополян, а також будем опрацьовувати ідеї у проекті на відповідність діючим нормам. Першу частину реконструкції парку буде зроблено вже цього року. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: