У дитсадку на Тернопільщині вибухнув котел

Опубліковано:
30 Березня, 2017

Прикрий інцидент трапився у селі Скоморохи Тернопільського району.

22 березня орієнтовно о 07.00  внаслідок порушення роботи системи опалення стався вибух твердопаливного котла в окремо стоячій котельні на території дошкільного навчального закладу, повідомляє Терноград.

Внаслідок вибуху зруйновано твердопаливний котел та частково пошкоджено будівлю котельні, а саме: пошкоджена 1 стіна та частково елементи покриття котельні. Загиблих та травмованих внаслідок даної події немає.

Читайте також

У Тернополі зловили серійного грабіжника

Дошкільний навчальний заклад функціонує у звичному режимі. Силами Великогаївської територіальної громади здійснено демонтаж пошкоджених елементів будівлі котельні.

Причина вибуху – відключення електроенергії та зупинка електронасосів перекачки води. Збитки уточнюються. На позачерговому засідання комісії з питань надзвичайних ситуацій Великогаївської територіальної громади, прийнято рішення щодо проведення демонтажу та подальшої реконструкції котельні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: