Переваги нових будинків, що спрощують життя для жителів та власників автомобілів

29.03.2017 20:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Сучасне житло вимагає сучасної інфраструктури. В першу чергу мова йде про паркінги, у яких зараз в Тернополі є велика необхідність. Облаштована стоянка біля будинку дає ряд переваг як для жителів, так і для власників автомобілів.

Нові будинки, де є облаштовані паркінги, допомагають розвантажити подвір'я. Необхідною вимогою сьогодення є можливість комфортного проживання тернополян. Розвиток технологій дозволяє зменшити проблеми з паркуванням автомобілів, що існують в найбільших містах світу.

Сучасні технології пропонують сьогодні ряд рішень, що здатні спростити життя автомобілістам та мешканцям. Одним з них є побудова будинків із паркінгами.

Люди, які мешкають у старих будовах постійно стикаються із незручностями через паркування. Автомобілі доводиться залишати на газонах, тротуарах чи дитячих майданчиках. Також під питанням залишається безпека транспорту. В сучасних будинках є велика перевага — власники машин можуть бути спокійні за свої авто, які не будуть нікому заважати. 

— Люди мають бути забезпеченні спеціальними гаражами (паркінгами). Зараз кожна сім'я, яка може купити квартиру, як правило, має змогу також придбати машину. Якщо йти з розрахунку "одна машина — на одну сім'ю", то кількість паркомісць біля будинку завжди бракує. Це особливо відчувається в будинках старої забудови, де автомобілі ставлять всюди: на газоні, дитячих майданчиках чи під вікнами, — каже директор будівельної компанії "Матла" Андрій Матла.

Облаштовані паркінги сучасних новобудов дають змогу комфортного проживання мешканців будинку, в тому числі тих, хто має автомобіль. Відтак, дитячі майданчики не заставлені машинами, а мами з колясками можуть вільно гуляти по подвір'ї.

— Якщо є гараж в будинку, автомобіль стоїть в теплі, захищений від поганої погоди та снігу. Машина буде краще заводитися, обслуговуватися та довше служити, — говорить Андрій Матла.

В сучасних будинках перевагою є те, що не потрібно залишати автомобіль на вулиці, чи йти по нього до гаражного кооперативу, затрачаючи на це час..

— Автомобіль буде захищений від непередбачуваних речей, його не зможуть не пошкодити чи вкрасти. Також важливо, що машини не заважають іншим мешканцям пересуватися, — додає спеціаліст.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі