Тернополяни виступили проти платної парковки на Привокзальній площі

29.03.2017 10:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

Тернополяни проти платної парковки на привокзальній площі. Петицію з таким змістом уже подали на сайт Тернопільської міської ради:

«Чому на території яка належить Тернополянам, в данному випадку-Привокзальна площа, ходять пияки з надписом*паркувальник*та беруть гроші за парковку? Крім заборчика там нічого більше і не змінилось...як потрібно зустріти чи провести на потяг знайомих чи родичів-за тих кілька хвилин потрібно платити...а платити за що? Відповідальності за транспортний засіб вони не несуть...дадуть якись обірваний старий папірець і все...прошу підтримати цю петицію...хай хоч у таких місцях не буде так званого рекету», - пише автор петиції  Михайло Юрійович Кіцкай.

Читайте також

У Тернополі за три останніх роки з'явилась 31 екопарковка

http://e-dem.in.ua/ternopil/Petition/View/677

За день цю пропозицію підтримали 14 тернополян. Нагадаємо, щоб її розглянули у міській раді – за 30 днів петиція має зібрати 300 підписів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі