Відкрився ще один фірмовий магазин від Тернопільського м’ясокомбінату

Опубліковано:
27 Березня, 2017

Фірмовий магазин «Студія м’яса» від Тернопільського м’ясокомбінату гостинно запрошує відвідувачів скуштувати та придбати якісні м’ясні вироби від легендарного бренду.

Інформацію про новий магазин розмістили на сайті компанії “Агропродсервіс”, яка є власником Тернопільського м’ясокомбінату. 

23, 24 та 25 березня – дні урочистого відкриття магазину, який розташований перед входом в ТРЦ “Подоляни” (вулиця Текстильна, 28ч в місті Тернополі).

«Протягом трьох днів тернополяни та гості міста зможуть не лише скуштувати продукцію нашого м’ясокомбінату, але і зробити стратегічний запас перед Великоднем, – говорить директор відділення «Тернопільський м’ясокомбінат» ПАП «Агропродсервіс» Віктор Малюта. – Для цього ми передбачили низку спеціальних цін на поширені види ковбас».

За словами Віктора Станіславовича, відкривати нові магазини – це виробнича необхідність, оскільки все більше і більше тернополян віддають перевагу м’ясним виробам легендарного Тернопільського м’ясокомбінату. А лояльна цінова політика заохочує людей купувати щоразу інші види продукції.

«Людям подобається наша продукція, бо виготовляємо ми її з власної екологічно чистої сировини на сучасному обладнанні, відповідно до державних норм та стандартів», – роз’яснює пан Малюта. – Тому ті, хто цінує якість та хоче бути впевненим у тому, що він та його рідні їдять, той і є нашим покупцем».

Цей магазин став 14 торговою точкою в області, де продається продукція Тернопільського м’ясокомбінату.

Фірмовий магазин «Студія м’яса». Фото з мережі Інтернет

 

Фірмовий магазин «Студія м’яса». Фото з мережі Інтернет

 

 Фірмовий магазин «Студія м’яса».

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: