Тарас Пастух про важливі рішення конференції Штабу блокади торгівлі з окупантами у Бахмуті

Опубліковано:
27 Березня, 2017

Народний депутат України від Тернополя Тарас Пастух повідомив про важливі рішення конференції Штабу блокади торгівлі з окупантами у Бахмуті:

– Блокада триватиме, доки не буде виконано дві головні вимоги: звільнення українських полонених та ухвалення Закону про тимчасово окуповані території.

– Рішення РНБО та Указ Президента немає нічого спільного з ключовими вимогами учасників блокади. Бо переслідує єдину мету – повернення під контроль олігархам їх заводів та фабрик на території ОРДЛО. І жодного слова про звільнення полонених та припинення будь-яких торгівельних відносин з окупантами.

Читайте також

Що показала блокада: сповідь учасника із Заліщиків

– Внаслідок рішення РНБО посилилось контрабандне переміщення товарів через лінію розмежування, а частина вантажів переміщається з так званих ДНР та ЛНР у Росію, і звідти – в Україну. Тому Штаб блокади формує мобільні групи, які запобігатимуть незаконному “обміну товарами” з ОРДЛО.

– Аналітичний відділ Штабу Блокади торгівлі з окупантами проводить збір та аналіз інформації про власників та структури бізнесу країни-агресора в Україні. Економічна окупація в Україні має бути зупинена, а підприємства, що належать країні-агресору – конфісковані у відповідь на конфіскацію українських активів на Донбасі і в Криму.

– Готуємо важливі інціативи для підтримки державою українських підприємств. Це єдиний спосіб позбутись економічної окупації, яка триває з самого початку Незалежності України, коли російські олігархи почали скуповувати наші підприємства, часто доводячи їх до банкрутства або ставлячи в залежність від сировини, яка виробляється в Росії.

Тож жодного кроку назад, поки не буде виконано ключові вимоги! Слава Україні!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: