Теребовлянський художник їде до Києва, щоб здивувати столицю величезною, оригінальною писанкою (Фото)

Опубліковано:
27 Березня, 2017

Теребовлянський художник Тарас Приступа. Чоловік виготовив незвичайну роботу – величезну писанку, на якій зобразив українські сільські хати та подвір’я, а назвав цей твір митець – «Мальовничий хутір».

Цю роботу 8 квітня Тарас Приступа повезе до Києва на VII Всеукраїнський Фестиваль Писанок, де щороку збираються найталановитіші художники і аматори та розфарбовують там великодні яйця завбільшки від 5 см до 2 метрів. Виставку можна буде побачити на Софійській та Михайлівській площах, а також у парку «Володимирська гірка». Загалом там репрезентують майже 600 таких писанок.

«Мені організатори фестивалю прислали пластикову заготовку – у формі яйця – розміром 90 см на 60 см. І протягом двох тижнів я розписував її масляними і акриловими фарбами. І от вийшла отака цікава робота – «Мальовничий хутір». Я намагався відобразити на цій писанці те місце, де я ріс і живу, мій рідний край та його колорит», – розповідає художник.

Читайте також

Відомий тернопільський священик став куратором гри «Синій кіт»

Про талановитого художника із Теребовлянщини, який незабаром представлятиме нашу область у столиці, на своїй сторінці у Facebook написав колишній народний депутат України і Радник міністра МВС у МВС України Михайло Апостол:

Додамо, що Тарас Приступа неодноразово представляв свої роботи на районних і обласних виставках, його роботи нині є у приватних колекціях в Україні, Італії, Греції, Польщі та Фінляндії.

 Фото зі сторінки Тараса Приступи

 

 Ілюстрація зі сторінки Тараса Приступи

 

 Ілюстрація зі сторінки Тараса Приступи

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: