Реформа є правильною і успішною, – Віктор Овчарук про децентралізацію

Опубліковано:
27 Березня, 2017

Тернопільська область обрала правильний шлях швидкого впровадження адміністративної реформи. Про це розповів в ефірі програми «Актуально» на «Радіо ROKS» голова обласної ради Віктор Овчарук.

Нещодавно у Києві відбулось п’яте засідання Ради регіонального розвитку, участь в якому взяли Президент, Кабінет міністрів, Верховна Рада та представники місцевих влад. 

Нашу область в рамках заходу представляла спеціальна делегація із 60 чоловік, яку очолив голова Тернопільської обласної ради Віктор Овчарук. 

Читайте також

Віктора Овчарука обрано віце-президентом Української асоціації районних та обласних рад

Під час засідання обговорювався ряд важливих питань, зокрема і тих, що стосуються реформи децентралізації: 

– Під час п’ятого засідання Ради регіонального розвитку я вкотре переконався, що ті реформи, які сьогодні впроваджуються – є правильними. Під час засідання і керівники громад, і керівники адміністрацій і міністри виступали із доповідями про те, що є реальний позитив. Ми на правильному шляху і не треба зупинятись. Зокрема, наша область створила найбільшу кількість громад – 26 і цього року ще 10. Тепер ми претендуємо на ріст якості створених громад, – наголосив Віктор Овчарук.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: