За рік 104 безробітних Тернопільщини отримали від служби зайнятості на відкриття власного бізнесу 1,6 млн грн

Опубліковано:
27 Березня, 2017

Протягом 2016 року 104 безробітних Тернопільщини отримали від служби зайнятості на відкриття власного бізнесу 1,6 мільйона гривень. Важливо, що частина цих людей, які стають підприємцями – створюють нові робочі місця і дають змогу заробити іншим людям.

Крім того, служба зайнятості, підприємцю, який за її підтримки створив підприємство і працевлаштував на цьому безробітних громадян – компенсовує єдиний соціальний внесок. У 2016 році таким чином 275 роботодавців отримали компенсацію на майже 1,7 мільйона гривень за працевлаштування 428 осіб зі статусом безробітного, а з початку 2017 року єдиний соціальний внесок компенсовано 63 роботодавцям, за те, що дали роботу 85 безробітним.

Читайте також

Який бізнес сьогодні на Тернопільщині найпопулярніший?

Минулого року роботодавці Тернопільщини на новостворені робочі місця з компенсацією витрат на оплату праці працевлаштували 16 переселенців, а з початку 2017 року 3 роботодавці за таких же умов забезпечили роботою 4 вимушено переселених громадян. – про це повідомили в Тернопільському обласному центрі зайнятості.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: