Тернопільщиною проїхала колона військової техніки (Відео)

Опубліковано:
26 Березня, 2017

Побиті під обстрілами БТР, КамАЗ, колісний евакуаційний тягач на базі “Уралу” та автомобіль медичної служби повернулися із зони АТО  на Тернопільщину два місяці тому. Техніка служила бійцям майже 2 роки і була вщент розбита. Військову техніку не списали на брухт і не залишили ржавіти і гнити, її взялись ремонтувати підприємці. Її ремонт коштував понад 150 тисяч гривень, – пише Доба.

— Я маленьку частку вніс у ремонт цієї техніки. Я дав базу для ремонту цієї техніки і бачив, яка вона заїхала. Вона заїхала в дуже жалюгідному стані, в дуже-дуже поганому стані. Не міг повірити, що наші воїни на такій техніці воюють, – розповів підприємець Олександр Маковнюк “5 каналу“.

Читайте також

У Бережанській колонії розмістять нацгвардійців Авакова?

Заступник командира 44-ї окремої артилерійської бригади ЗСУ Володимир Затурський відзвітував:

— Відновили практично деякі агрегати, механізми, зробили рихтувальні роботи, відновили мотор бронетранспортеру, відновили також двигун на автомобілі КамАЗ.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: