В Українському домі «Перемога» зареєстровано двадцять восьмий шлюб у рамках сервісу Мін’юсту – «Шлюб за добу»

Опубліковано:
25 Березня, 2017

У  Тернополі зареєстровано двадцять восьмий шлюб у рамках нового сервісу Мін’юсту – «Шлюб за добу». У нашому місті дану послугу запущено 20 лютого 2017 року.

Особливою ця церемонія стала тому, що молодята, Мешканець Тернопільщини Арслан та Донеччанка Людмила, познайомилися під час проходження Арсланом  служби  у лавах ЗСУ за контрактом   у зоні антитерористичної операції на  Сході нашої держави. Вони зустрілися випадково в одній з невеличких кав’ярень в Артемівському районі Донеччини і зрозуміли що своє майбутнє уявляють лише разом. Як тільки у Арслана з’явилась можливість отримати короткотермінову десятиденну відпустку – ні секунди не сумніваючись молода пара вирішила поєднати свої долі у шлюбі.

Саме завдяки сервісу Мін’юсту «Шлюб за добу» – Арслан та Людмила змогли втілити своє кохання у створення молодої української сім’ї у такий короткий термін.

Читайте також

Послугу «Шлюб за добу» планують поширити на райони Тернопільщини

Молоде подружжя привітав начальник головного територіального управління юстиції  Едуард Кольцов та вручив приємні символічні подарунки молодятам, а також наголосив:

«Ми запрошуємо усіх бажаючих, а особливо учасників бойових дій, учасників АТО – для них ця послуга є безкоштовною,  скористатися послугами сервісу Міністерства юстиції – «Шлюб за добу»

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: